Gerizekalı Olmayın Kedi Zekalı Olun!


Kedi Zekası nedir?


Kediler Dünya'nın en zeki hayvanlarıdır. Çünkü diğer bütün hayvanlar ormanda dağda bayırda yaşam mücadelesi verirken onlar binbir türlü hile ve şaklabanlık yaparak kendilerine sıcacık evler bulurlar ve bütün gün yemek yiyip uyuyarak keyif yaparlar. O kadar üşengeç hayvanlardır ki yılda sadece 1 ay çiftleşirler. Geri kalan hayatları zevk ve sefa içerisinde geçer.

İşte asıl hayatımızı güzelleştirmek ve mutlu olmak için uygulamamız gereken en önemli yol "Kedi Zekasıdır"!

Uzun süren kişisel gelişim, koçluk, antrenörlük ve danışmanlık eğitimlerinin ardından ünlü Kedolog Rahmi Vidinlioğlu, piyasada bahsi geçen kişisel gelişim yöntemlerinin hepsinin faso fiso olduğunu fark ederek kedi zekası üzerinde çalışmaya başladı. Yıllar süren uzun çalışmalar neticesinde geliştirdiği "Kedi Zekalı Kişisel Gelişim Sistemi" ile kısa zamanda büyük ilgi gördü.



İnsan çok büyük yeteneklere sahiptir. Ama maalesef bu yeteneklerimizi tam olarak kullanamıyoruz. Ayrıca sahip olduğumuz yetenekleri kendi haline bırakmak hakkına da sahip değiliz. Yeteneklerimizi geliştirerek onları nerede nasıl ne zaman ve ne şekilde kullanılacağının formülleri kişisel gelişim seminerlerinde verilmektedir. Kedi Zekalı Kişisel Gelişim Seminerlerinde seviyeli ve kaliteli eğitimler sunmak için, sahasında uzman ve yazar hocalarla bu programları sürdürmektedir.

Neden Biz?

2009 yılında kurulan, Kedi Zekalı Kişisel Gelişim Merkezi, insan yaşamındaki vazgeçilmez yetenekleri beceriye dönüştürmek üzere faaliyet gösteren bir kuruluştur. Türkiye çapında geniş bir katılımcı potansiyeline hitap etmektedir.


Kedi Zekalı Kişisel Gelişim Merkezi: En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır düsturu ve eğitimde verimlilik, maksimum kalite ilkesiyle çalışmalarını sürdürmektedir.

Kedi Zekalı olarak, kendi potansiyelimizin farkındayız. Bilgi ve eğitimin herkes için gerekli olduğuna, paylaşılmazsa büyümeyeceği bilinci ile kişilere, kuruluşlara ve personele artı değer oluşturmanın en büyük  sorumluluğumuz olduğuna inanıyoruz.

Sürekli öğrenen ve öğreten bir kuruluş: Kedi Zekalı Kişisel Gelişim Merkezi

Çalışmalarımız

Her biri kendi alanında geniş kapsamlı ve muhtevalı çalışmalarla gerçekleştirilen çalışmalar başlıklar olarak:
  • Kişisel gelişim programları
  • İnsan kaynakları seminerleri
  • Teknik destek programları
  • Organizasyon programları
  • Araştırma ve geliştirme çalışmaları
  • Danışmanlıklar 

Eğitim Hizmetlerimiz

  • Kurumun ihtiyaç duyduğu ve eğitim talep ettiği alanlarda hizmet sunmak
  • Eğitim talep eden kurum, kuruluş, şirket veya şahısların ihtiyaç duyduğu alanlar, uzmanlarımız tarafından, tespit edilerek ihtiyaca göre eğitim sunmak
  • Özgün eğitim programları düzenlemek
  • Paket eğitim programları sunmak
  • İhtiyaca göre teknik veya insan kaynakları desteği sunmak
  • Bireysel danışmanlık ve koçluk desteği vermek
  • Sonuçların değerlendirilmesi

Peki, bu söylenenler nasıl gerçekleşecektir?

Yirmibirinci asrı yaşayan dünyamızın gerçeklerini fark ederek, ihtiyaçlarını görebilen, alternatif, tutarlı, gerçekçi, bilimsel yöntemlerle eğitimler sunabilen, uzman, deneyimli eğitim kadrosu ve yükseliş kişisel gelişim başarı ve girişim danışmanlığı güvencesi ile...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Kedi Zekalı tamamen eğitim amaçlı bir sitedir. Burada yazılanların uygulanmasından doğacak zarardan Kedi Zekalı hiçbir sorumluluk kabul etmez. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde veterinerinize başvurunuz.